Авторизация

Хворий хлопчик мріє зустрітись з Майклом Джорданом


1+1 медіа і ТСН спільно з ВБФ «Крона» започаткували грандіозний проект "Здійсни мрію", покликаний дарувати радість та здійснювати великі бажання тисяч тяжко хворих дітей з усієї України, для яких кожен прожитий день - це чудо. Такі діти мають бачити не тільки біль медичних процедур і сльози близьких, а й світ, наповнений добром та усмішками, радістю, нашою любов’ю, теплом і підтримкою. Проект допомагає відчути справжнє щастя тим, хто найбільше цього потребує! Такі емоції цілющі, вони позитивно впливають на життєві показники дітей, а також на процес лікування.
Куратори проекту – Олександра Лобода та Лідія Таран

Мрія Дениса Куліша зустрітися з Майклом Джорданом.
Денис захоплюється баскетболом з семи років. Він мріє стати видатним гравцем, як його кумир Майкл Джордан. Через смертельно небезпечне захворювання (муковісцидоз) і проблеми з диханням Дениса не приймали у баскетбольні секції та школи - ніхто не вірив, що хлопець зможе серйозно займатися спортом.
Ми дуже сподіваємося на вашу підтримку! Поширюйте відео та інформацію про Дениса і його мрію, разом ми достукаємося до зірки світового баскетболу та подаруємо емоції, які дуже потрібні юнаку, аби протистояти хворобі та боротися день за днем.

Звертаємося до всіх, хто може і бажає бути чарівниками в житті дітей. Наші маленькі пацієнти дуже цього потребують Ваші благодійні внески, кожна гривня - збільшують кількість цілющого дитячого сміху. Даруйте здійснення мрій - свій внесок можна зробити на сайті wish.1plus1.ua

Використано відео каналу: https://www.youtube.com/watch?v=-3ySI...

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка