Авторизация

Якої національності жінки займаються сексом на першому побаченні? Представляємо результати дослідження!

 Український, російський, французький, а може і испанский? Якої національності жінки займаються сексом на першому побаченні? Представляємо результати дослідження! Обов'язково прочитайте!


https://love.ua/ua/ - кращий сайт знайомств України для тих, хто шукає нових друзів, провела опитування, який мав показати, як швидко жінки вирішують зайнятися сексом з новим коханцем. Загалом у ній взяли участь 5650 активно обманюючих жінок з Європи.


Якої національності жінки більше всього уникають сексу на першому побаченні? Які вирішують лягти спати після декількох годин знайомства? Результати дослідження представлені нижче.


Чешки, Польки та Бельгіки рідко займаються сексом на первом свидании

Тільки 13% жінок Чешок сплять з коханцем першого побачення - величезна різниця порівняно із Францією, де майже 60% жінок вирішують лягти спати до кінця побачення. Половина опитаних жінок в Чеській Республіці сказали, що вони будуть займатися сексом тільки на четвертому побаченні.


Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?


  • Да дуже часто
  • Дуже рідкісний
  • Ніколи немає[spoiler][/spoiler]


Інші країни, жінки яких не хочуть починати роман, – це Україна і Росія. Тільки 12% жінок шукають пристрасті на першому побаченні, але 42% будуть відчувати бажання зробити це на другому побаченні.


Бельгійці поводяться аналогічно - 15% жінок займаються сексом на первом свидании, а 40% - тільки на другому побаченні.

Голландці не надто сміливі: 28% будуть залучені в спальню, 31% кажуть, що залишать її на другому чи третьому побаченні, а 67% виберуть секс під час зустрічі.


Жінки з усіх чотирьох країн кажуть, що вони вважають за краще вибирати потенційні відносини під час зустрічі. Всі вони говорять, що вважають за краще зустрічатися в готельному номері, а не в квартирі або будинку.


Половина опитаних жінок в Чеській Республіці кажуть, що їхнє рішення переспати з новим партнером ґрунтується головним чином на тому, наскільки партнер привабливий. Тим не менш, 50% російських жінок, бельгійок і kholenderek вважають, що участь чоловіки має великий вплив на те, чи підуть вони спати з ними чи ні.


Засновник порталу сайта знайомств love.ua і автор опитування, вважає, що чоловіки не повинні переконувати жінок, з якими вони зустрічаються, в сексі. Наполегливість може призвести лише до того, що жінка відкладе прийняття рішення лягти спати.


Немає нічого поганого в тому, щоб лягати спати з нещодавно зустрівся хлопцем, Однак жінки з Чехії, України, Росії, Бельгії та Нідерландів, як правило, більш замкнуті, коли справа доходить до першого контакту з партнером. Якщо партнер більш терплячий, друге побачення зазвичай закінчується успішно! - він коментує.


Нижче ми представляємо країни, які взяли участь в опитуванні, і середнє число дат, після яких жінки вирішують зайнятися сексом з новим коханцем:

Україна 1,58 Фінляндія 1,68 Франція 1,72 Норвегія 1,77 Швеція 1,99 Іспанія 2,07 Нідерланди 2,24 Бельгія 2,69 Росія 2,93 Чеська Республіка 3,18

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?