Авторизация

Як правильно підібрати паркетну дошку?

 Всього кілька років тому дуже популярними матеріалами для підлоги в наших будинках і квартирах були лінолеум і штучний паркет. Але часи змінюються, і на сьогоднішній день найбільш актуальним стало використання паркетних дощок. Незважаючи на те, що в Фінляндії та інших країнах Скандинавії таке підлогове покриття активно використовується вже досить давно, наш споживач тільки починає розуміти всі переваги цього матеріалу і його вигідну відмінність від звичного класичного паркету.


В першу чергу, варто зробити хороший акцент на експлуатаційному терміні паркетних дощок, який становить не менше півстоліття. Природно, щоб цей матеріал служив вам вірою і правдою п'ятдесят років, необхідно спочатку за всіма правилами здійснити його укладання і, природно, не забувати про відповідний догляд. Після неймовірної суєти робочих буднів іноді хочеться прийти додому і просто»нічого не чути". Саме паркетна дошка володіє достатнім звукоізоляційним ефектом, щоб забезпечити вам тихий і спокійний відпочинок в рідних стінах. Природні теплоізоляційні властивості дерева допомагають паркетним дошкам відмінно зберігати тепло всередині приміщень і не боятися холоду.


Для сучасного споживача важливою перевагою цього підлогового матеріалу стане його відносно невисока вартість. Вся справа в тому, що виробники сьогодні випускають в основному двох і тришарові паркетні дошки, використовуючи для нижнього шару малоцінні породи дерева.


Досить часто при виробництві таких дощок активно використовуються відходи деревообробних заводів, що істотно впливає на вартість кінцевої продукції. У порівнянні з паркетом, паркетні дошки добре піддаються реставрації. Залежно від товщини обраного матеріалу, ви зможете шліфувати його не менше чотирьох разів і потім покривати лаком.


Паркетна дошка на відміну від паркету, значно спрощена технологія укладання дошки. Укладання паркетної дошки, як правило, здійснюється клейовим або безклеєвим методом. Другий спосіб підходить, в тому числі, і непрофесійним споживачам і максимально скорочує час укладання. Саме тому, замкове з'єднання паркетних дощок за допомогою спеціальних лагів, з кожним роком користується все більшою популярністю. Що ж стосується естетіческіх характеристик цього підлогового матеріалу, то широта колірної гами і різних структур зможуть задовольнити творчі запити практично будь-якого замовника.


Паркетна дошка відомої компанії Rezult не дарма користується особливою увагою з боку споживачів у всьому світі.


Цікаво, чому? По-перше, паркетна дошка від інтернет-магазину-це втілена в дереві європейська якість, яка впевнено не здає своїх позицій ось уже багато років. Продукцією цієї чеської компанії залишаться задоволені, як професійні укладальники і креативні дизайнери, так і звичайні споживачі. Міцне лакове покриття і хороша геометрія дозволяють дійсно насолоджуватися процесом укладання цього матеріалу практично на будь-які поверхні, включаючи дерево і бетон. Зауважте, що конструкція і міцність з'єднань паркетних дощок Rezult, гарантуються компанією протягом тридцяти років з моменту придбання.


Що ж стосується методів укладання, то останнім часом компанія повністю відмовилася від клейових дощок, перевівши всю технологію виробництва тільки на випуск паркетних дощок з замковим з'єднанням. На сьогоднішній день, до виробництва паркетних дощок підключаються нові країни. Якість їх продукції ні в чому не поступається старим, перевіреним виробникам.


Наприклад, паркетна дошка Barlinek, завдяки своїй красі і довговічності, використовується не тільки в приватних квартирах і будинках, але також в офісах, кабінетах і дорогих магазинах. Висока стійкість паркетних дощок Barlinek до стирання і впливу вологи забезпечується нанесенням на них семи шарів лакового покриття. Вирішивши купити паркетну дошку, постарайтеся приділити максимум уваги її товщині, способу укладання і, звичайно ж, колірній палітрі дерева. На правах реклами

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка