Авторизация

Як вибрати профлист для забору?

 Паркан з профнастилу відрізняється доступною вартістю, естетичною привабливістю і фортецею. Придбати профнастил можна тут almet.com.ua/profnastil де є багато різних видів цього матеріалу. Якщо листи встановлені з дотриманням всіх правил монтажу (а їх небагато), то такий паркан простоїть кілька десятиліть і не втратить своєї міцності.

З якого профнастилу можна побудувати паркан?

Якість і довговічність профлиста залежать від товщини сталі і висоти хвилі. В основному паркан будують зі стінового (з) профнастилу з товщиною сталі 0,4 – 0,5 мм і висотою хвилі-6-20 мм.такий профільований лист відрізняється достатньою жорсткістю, щоб витримати невеликі навантаження. Широко застосовується для приватного будівництва.


Якщо потрібно більш надійне огородження, то використовують несучий-стіновий (НС) профлист. Це універсальний тип, який застосовується для будь-яких робіт: покриття даху, облицювання стін, споруди тимчасових конструкцій і облаштування паркану. Він відрізняється більшою жорсткістю. Товщина листа становить 0,4-0,9 мм, а висота хвилі від 15 мм.найчастіше такий паркан затребуваний при будівництві огорожі для промислових, військових об'єктів.

Захисно-декоративне покриття

  1. Профлисти з цинковим або алюмоцинковим покриттям використовуються для огорож, які не потребують красивому дизайні. Це стосується будівельних, промислових об'єктів, військових баз. Для того, щоб таке покриття ефективно виконувало захисні функції, його товщина повинна становити не менше 25-30 мкм.
  2. Профлисти з захисно-декоративним покриттям з поліестеру відрізняються яскравістю фарб. Товщина шару близько 25 мкм. Матеріал відмінно підходить для спорудження парканів приватних котеджів. Поліестерове покриття може бути глянцевим і матовим.
  3. Надійне і якісне покриття на основі PVDF товщиною 30-35 мкм, забезпечує якісний захист від корозії, має дивовижні натуральні забарвлення під камінь, дерево, цегляну кладку.

Монтаж

Через легкість матеріалу, близько 4-10 кг/м2, монтаж відрізняється простотою, спеціальні підйомні механізми можуть знадобитися тільки при спорудженні дуже високих огорож для об'єктів спеціального призначення. При облаштуванні паркану приватного котеджу, Додаткове обладнання не буде потрібно.


Профлисти кріплять до каркаса за допомогою саморізів. Всі зрізи повинні бути оброблені антикорозійним складом з вмістом цинку 225-275 мг/м2. Тільки такий шар здатний надійно захистити сталь від передчасного утворення корозії. Бажано, щоб саморізи мали гумові ущільнювачі.


Виробники пропонують широкий вибір профлиста, тому кожен зможе підібрати оптимальне співвідношення технічних характеристик і ціни матеріалу.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?