Авторизация

Комфортний будинок: чим хороша острівна витяжка?

 Простора кухня - мрія багатьох господинь. Наявність такого приміщення в квартирі ніби переносить його володарку в затишний будиночок з якогось касового американського серіалу, де всього багато і все під рукою.


Найщасливішими можуть вважати себе ті, у кого в кухні поміщається комплект меблів з так званим островом - зручною робочою поверхнею в центрі кімнати. Правда, іноді в центрі кімнати розташовують плиту - тут вже кожна господиня вирішує, як їй буде зручніше.


Не варто думати, що велику кухню облаштувати простіше, ніж маленьку. Тут свої складності і тонкощі, правда, зовсім іншого плану, ніж в кімнатах-«малятка».


Щоб перебування в такій кухні було комфортним, модних меблів і цікавих побутових дрібниць недостатньо. Важливо подбати про ковтку свіжого повітря в буквальному сенсі слова.


Для солідного в плані розмірів приміщення оптимально підходить правильна витяжка. Якщо вона придбана у викликає довіру виробника і відповідає заявленим характеристикам, то цілком здатна ефективно впоратися з очищенням повітря в приміщенні.


До речі, якщо в центрі стоїть плита, то витяжка по типу острівця - єдиний варіант для кухні. При цьому вона ідеально впишеться в будь-яке дизайнерське рішення, особливо якщо колір меблів і витяжки будуть поєднуватися.


Вона має не просто естетичний вигляд, з якого боку не Підійди, такі острівні витяжки часто стають головним акордом в гармонійній симфонії домашнього господарства.


Острівні витяжки у Львові та других містах в Україні вдало доповнять інтер'єр, виконаний в будь-якому стилі. До речі, на Заході вже давно оцінили переваги і острівних меблів, і супутньої їй побутової техніки, що ми і маємо можливість спостерігати на прикладі художніх фільмів і серіалів.


Покупці вітчизняного ринку в більшості своїй поки тільки придивляються до пропонованих моделей. Одних зупиняють скромні розміри кухні, інших - ціна, третіх - вже дуже оригінальний зовнішній вигляд такої витяжки.


Однак фахівці прогнозують зростання популярності такого товару зі збільшенням кількості новобудов. У нових багатоповерхівках забудовники передбачають просторі приміщення для кухонь, куди відмінно впишуться острівні витяжки.


Купуючи витяжку, та й будь-яку іншу побутову техніку теж, не соромтеся задавати багато «дурних» питань. Ви маєте право отримати вичерпну інформацію про товар, який збираєтеся придбати.


Сертифікати якості, порівняння цін в різних магазинах, прискіпливе з'ясування гарантійних зобов'язань як виробника, так і представника - конкретного магазину. Ніхто не застрахований від бракованого товару - ми всі люди, і збирач теж може помилитися, навіть якщо працює з елітною продукцією.


Завдання покупця - вибрати оптимальний за технічними і естетичними характеристиками товар і застрахуватися від неприємних випадковостей за допомогою гарантійного талона і суворого дотримання норм чинного законодавства щодо захисту прав споживачів.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка