Авторизация

Вибір ліжечка для дитини 3-5 років - поради та рекомендації

 Яка саме повинна бути ліжечко для дитини у віці від 3 до 5 років? З власного досвіду можу сказати, що це повинно бути повноцінне спальне місце, зручне, що відповідає вимогам безпеки і естетики. Перед тим як купити дитяче ліжко для своєї дочки, ми насамперед намагалися враховувати той факт, що користуватися нею вона буде кілька років поспіль. Свій вибір зупинили на дитячому ліжечку з натурального дерева. У нашому випадку це береза, відмінний варіант також бук, дуб, граб або ясен. Декоративні елементи можуть бути виконані з пластика.


На що звернути увагу
Просто чудово, якщо у ліжечка будуть невисокі бортики. Це прекрасний захист від сповзання ліжка і непередбачених падінь під час сну. Висота спального місця повинна розташовуватися невисоко над підлогою. Вона дозволить дитині самостійно вставати і лягати не чекаючи допомоги батьків.


Важлива вимога-якість і розмір матраца. Просто чудово, якщо він буде ортопедичним, в якості наповнювача використано волокно кокоса або латексу. Ширина і довжина матраца зобов'язані відповідати розмірам спального місця.


Для своєї дочки ми вибрали ліжко з балдахіном. Ця декоративна деталь дозволила створити затишок навколо спального ложа. У літні теплі ночі надійно захистила нашу маленьку принцесу від настирливих комах.


Популярні конструкції
Завдяки винахідливості меблевих дизайнерів, вибір дитячих ліжок просто величезний. З метою економії простору, свій вибір ми зупинили на виробі, з великим висувним ящиком. Відмінне пристосування для зберігання речей, іграшок і білизни.


Стандартні розміри спальних місць для діток від трьох до п'яти років - це габарити 120х60; 140x70 см.перш ніж купити, зверніть увагу на якість підстави, на яке укладається матрац. Воно повинно провітрюватися, наприклад, складатися з рейок або мати круглі прорізи.
У серію дитячих ліжок увійшло багато незвичайних моделей, що перетворюють кімнату в казковий світ, що гарантують спокійний сон малюкам. Вирушаючи в магазин за новим ліжком, обов'язково візьміть з собою дитину. Малюк повинен відчувати, як важливо його думка для вас. Дозвольте йому самому, з урахуванням власних смаків, вибрати для своєї кімнати Меблі.


Прекрасним сюрпризом для дочки або сина буде набір постільної білизни, з принтом улюблених героїв казок і мультфільмів. З принцесами і смурфиками спиться набагато солодше - не забувайте, мами, про це. Батькам також залишається подбати про якість спального приладдя. У дитячих комплектах має бути мінімум синтетики, простирадла і наволочки бути приємними на дотик і не викликати роздратування.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?