Авторизация

Президент України нагородив Президента Латвійської Республіки орденом князя Ярослава Мудрого

Президент України Петро Порошенко вручив Президенту Латвійської Республіки Раймондсу Вейонісу орден князя Ярослава Мудрого І ступеня.


«Я дуже радий вітати Президента Латвії сьогодні в Києві, в Україні. Сьогодні я маю велику честь вручити найвищу державну нагороду України – Орден Ярослава Мудрого І ступеня за величезний вагомий внесок пана Президента у розвиток і укріплення партнерських дружніх відносин між Україною і Латвією», - сказав Петро Порошенко на спільній прес-конференції за підсумками двосторонніх переговорів.


«Ця нагорода є символом нашої глибокої вдячності, вдячності українського народу. Це визнання Вашого особистого внеску у підтримку України», - сказав Петро Порошенко.


Глава держави також привітав Президента Латвії і весь латвійський народ із 100-річчям з Дня незалежності і проголошення Латвійської Республіки, яке відзначалося 18 листопада. «Нам це дуже близько Україна також відзначає 100-річчя своєї незалежності», - зауважив він.


Петро Порошенко відзначив, що український і латвійський народи завжди поруч, підтримують один одного, підтримують суверенітет, територіальну цілісність, незалежність наших держав.


Президент Латвії подякував за високу нагороду. Раймондс Вейоніс зауважив, що на минулому тижні Латвія відзначала сторіччя державності. «Це були прекрасні святкування і дякую вам, пане Президенте, а також українському народові за ваші привітання з цією дуже важливою подією для нашої країни», - сказав він.


«Ці святкування нагадують нам якою складною була наша дорога до свободи, до нашої незалежності. Через такі спогади, такі святкування ми краще пам’ятаємо і не забуваємо свою історію, але в той же час ми дивимося у майбутнє», - зауважив Президент Латвії.


«І я впевнений, що ми працюватимемо разом з Україною для кращої Європи», - резюмував він.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?