Авторизация

Росія має нести відповідальність за порушення прав людини, переслідування українців і кримських татар в окупованому Криму – зустріч Президентів України та Латвії

Під час зустрічі Президент України Петро Порошенко та Президент Латвійської Республіки Раймондс Вейоніс окремо обговорили ситуацію в Криму.


«Чітко наголосили,  що Росія також має нести відповідальність за порушення прав людини, переслідування українців і кримських татар в окупованому Криму, за незаконне утримування політичних в'язнів», - підкреслив Глава Української держави.


Президент Латвії додав, що його країна дотримувалася й дотримуватиметься надалі позиції невизнання окупації Кримського півострова. «Ми також будемо продовжувати політику невизнання щодо незаконної анексії Криму і Севастополя», - констатував він.


Раймондс Вейоніс також повідомив, що в рамках візиту в Україну зустрінеться з лідерами кримських татар. «Ми занепокоєні обмеженнями прав кримських татар, їх переслідуванням на півострові. Міжнародні спостерігачі за правами людини повинні отримати повний доступ на півострів», - наголосив він.


«Ми неодноразово закликали негайно визволити всіх українських політичних в’язнів, які утримуються в Росії, а також в незаконно анексованому Криму», - додав Президент Латвії.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?