Авторизация

Президенти України та Туреччини доручили пришвидшити підготовку до підписання Угоди про зону вільної торгівлі між двома країнами

Президент України Петро Порошенко повідомив, що під час Сьомого засідання Стратегічної ради високого рівня між Україно та Туреччиною були «дані абсолютно чіткі вказівки прискорити завершення переговорів по досягненню домовленостей і підготовки до підписання Угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Туреччиною».


«Ми впевнені в тому, що ці цифри в двадцять - на 20% зростання товарообігу, на 20% зростання рівня інвестицій, на 20% зростання кількості туристів, які відвідують Туреччину, в тому числі і з використанням ID-карток - це на сьогоднішній день важливе і велике досягнення. Але ми ставимо з паном Президентом ще більш амбітні цілі», - сказав Петро Порошенко під час спільної прес-конференції з Президентом Туреччини.


«Ми прийняли рішення про підписання до кінця року Угоди про вільну торгівлю. Ми віримо, що завдяки цьому ми досягнемо мети -  торговельного обороту в 10 млрд доларів», - в свою чергу зазначив Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка