Авторизация

Президент вручив нагороди переможцям футбольного турніру серед дитячих команд та турніру серед команд учасників АТО на Херсонщині

Президент Петро Порошенко в рамках робочої поїздки на Херсонщину вручив нагороди переможцям обласного турніру з футболу серед дитячо-юнацьких команд і обласного турніру між командами із учасників АТО, присвяченого Дню захисника України.


«Надзвичайно приємно бути сьогодні на цьому стадіоні, привітати молодих гравців і, в першу чергу привітати чемпіонів і переможців, призерів. Ви великі молодці», - звернувся Глава держави до учасників церемонії.



Президент вручив нагороди переможцям футбольного турніру серед дитячих команд та турніру серед команд учасників АТО на Херсонщині

Президент наголосив, що сьогодні церемонія відбувається на відреконструйованому стадіоні. «Подивіться, які зміни відбулися саме з цим стадіоном. Мені сказали, що до початку реконструкції тут займалося максимум 170 дітей. Сьогодні вже кількість тих, хто тренується, значно перевищила 800», - зазначив він.


Петро Порошенко додав, що на стадіоні тепер проводяться турніри, і не лише дитячі, а й серед учасників АТО. «Наші воїни, наші ветерани у своїх змаганнях доводять активну роль у житті нашої держави», - особливо відзначив Глава держави та привітав обласну і загальноукраїнську Федерацію з цими досягненнями.


«До речі, Україна повертає собі статус футбольної держави. Хочу подякувати всім, хто був причетний до проведення в Україні в травні поточного року фіналу кубка чемпіонів», - також зазначив він.


Президент також  вручив сертифікат на початок будівництва нового стадіону «Таврія» для футбольного клубу «Таврія» та дитячої футбольної академії. «І не просто сертифікат, а ми беремо зобов’язання, що новий стадіон буде зданий. І футболісти Криму будуть відчувати, що Україна про них піклується і пам’ятає», - сказав Петро Порошенко.


Глава держави зауважив, що футболісти Криму, Федерація футболу Криму мріяли і попросили, щоб було розпочато будівництво нового стадіону, де футболісти українського Криму зможуть тренуватися. «І нехай нас чує український Крим, який поки що під окупацією – ми пам’ятаємо про вас. Ми зробимо все щоб Україна повернулася до Криму, а Крим повернувся в Україну», - підкреслив Петро Порошенко.




Глава держави разом з президентом Федерації футболу України також вручили футбольну форму для футбольного клубу «Таврія Сімферополь» та Дитячої футбольної академії для дітей переселенців з Криму.


В свою чергу, капітан ФК «Таврія Сімферополь» вручив Петру Порошенку футболку клубу. Глава держави подякував та зауважив: «На футболках «Таврії» ключовий напис: «Крим – це Україна».


Президент також вручив відзнаки найкращим гравцям турніру серед воїнів АТО, медалі та кубки капітанам команд турніру серед воїнів АТО. Глава держави вручив відзнаки найкращим гравцям дитячо-юнацького турніру, медалі та кубки капітанам команд дитячо-юнацького турніру.


Глава держави також оглянув інфраструктуру стадіону, де відбувалися змагання.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка