Авторизация

Фонд Порошенка та ЮНІСЕФ розпочали серію тренінгів для фахівців Ресурсних центрів підтримки інклюзивної освіти

Дружина Президента України, голова Фонду Порошенка пані Марина Порошенко відкрила тренінг «Інклюзивно-ресурсні центри: тренінг для тренерів». Чотириденний навчальний курс проходять представники обласних та Київського ресурсних центрів підтримки інклюзивної освіти.



Фонд Порошенка та ЮНІСЕФ розпочали серію тренінгів для фахівців Ресурсних центрів підтримки інклюзивної освіти

Такі центри підтримки – це  нова структура у системі української освіти. Однією з їх функцій є підвищення професійної компетентності працівників Інклюзивно-ресурсних центрів. Враховуючи, що з 1 вересня по всій країні запрацювала потужна мережа ІРЦ, Фонд Порошенка у співпраці з ЮНІСЕФ та Міністерством освіти і науки України розпочали серію тренінгів для нових фахівців.




За словами Марини Порошенко, запропоновані тренінги спрямовані на те, щоб пояснити специфіку роботи сучасних Інклюзивно-ресурсних центрів та налагодити їх взаємодію з закладами освіти, обговорити ролі працівників ІРЦ у забезпеченні інклюзивного освітнього середовища для дітей з особливими освітніми потребами.




Під час тренінгу учасники отримали організаційно-методичні рекомендації для вирішення програмних та адміністративних завдань та ефективного функціонування ІРЦ.



рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка