Авторизация

Зміцнення військово-морського союзу демонструє наше спільне зобов'язання сприяти безпеці та стабільності в регіоні – Глава держави на базі Берегової охорони США

«Зміцнення військово-морського союзу демонструє наше спільне зобов'язання сприяти безпеці та стабільності в регіоні», - наголосив Президент Петро Порошенко під час участі в урочистій церемонії передачі ВМС України двох патрульних катерів берегової охорони класу «Island» на території бази Берегової охорони США «Балтімор».


«Це відбувається в той час, коли Росія підриває свободу морів і мореплавства в Азовському морі, боягузливо полюючи і залякуючи комерційні кораблі під українським прапором та прапорами інших країн. Тому що Росія не відмовляється від своїх планів щодо отримання наземного коридору до окупованого Криму», - особливо підкреслив Президент.


Петро Порошенко також зауважив, що для Росії «підтримка окупації не є дешевою справою».


«Зіткнувшись із сильною протидією на суходолі завдяки посиленню обороноздатності України, Росія випробовує води для можливого нападу з моря. Як вуличний бешкетник, Москва робить удар, якщо немає жодної реакції, то вона робить ще один удар»,  - сказав він.


«Наше завдання - переконати Кремль у нашій рішучості щодо захисту берегів України, незалежності, суверенітету, територіальної цілісності, свободи та демократії, як це було на суходолі на Донбасі», - зазначив Петро Порошенко.


Глава держави додав: «Із солідарністю, єдністю та підтримкою ми зможемо нав'язати цю червону лінію агресору. Без куль, але з рішучістю діяти. Мир через силу - це найефективніша політика проти російської агресії.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка