Авторизация

Президент провів зустріч з представниками американського бізнесу

Президент Петро Порошенко під час робочого візиту до Сполучених Штатів Америки зустрівся з представниками американських ділових кіл, які вже представлені в Україні, або зацікавлені в розвитку бізнесу в нашій країні.



Президент провів зустріч з представниками американського бізнесу
У зустрічі, яка відбулася в Нью-Йорку, взяли участь представники відомих американських та глобальних компаній. Зокрема, до спілкування з Президентом долучилися керівники таких компаній як Holtec, AT&T, IBM Corporation, Boeing International, XCoal Energy & Resources, Motorola Solutions, GE Transportation, AM General, Bunge Ltd, Cargill, Inc., Coca-cola, Pepsico, Citi bank, Greenbrier а також представники Американсько-Української ділової ради.

Під час зустрічі Глава держави детально представив макроекономічну ситуацію та стратегію економічного розвитку України на шляху європейської та євроатлантичної інтеграції та проінформував про зміни, які відбулись в нашій країні з моменту його останньої зустрічі з представниками американського бізнесу в 2017 році.


«Сьогодні в Україні вже можна побачити результати реформ, про які каже сам бізнес - суттєво покращився інвестиційний клімат, зростає кількість прямих іноземних інвестицій, в цілому макроекономічна ситуація в нашій країні має чіткі ознаки стабільності», - сказав Петро Порошенко.


Президент також зазначив, що зменшення співвідношення зовнішнього боргу держави до національного валового продукту в останні роки є дуже знаковим і демонструє відповідальну політику влади та стабільне економічне зростання України.



В ході більш ніж двогодинної розмови були обговорені питання бізнес-клімату, дерегуляції, податкової політики та досягнення останнього року в частині реформ законодавчої сфери. Також були представлені окремі бізнес-проекти, які планують реалізувати в Україні найближчим часом.

Представники американського бізнесу відзначии лідерство Петра Порошенка у впровадженні реформ на шляху до успішної країни та подякували Главі держави за «ті значні позитивні зміни, яких досягла українська влада по відношенню до бізнесу, зокрема в частині впровадження ефективної антикорупційнаої політики, створення сприятливого інвестиційного клімату та успішного поступу в дерегуляції».


Учасники зустрічі відзначали, що покращення бізнес клімату дозволило не лише великим, а й малим та середнім міжнародним компаніям почувати себе комфортно та вести успішний бізнес в Україні.


Також було наголошено на готовності американських компаній збільшувати інвестиції в Україну як результат відчутних реформ протягом останніх років.


Окрему увагу було приділено питанням приватизації та подальшого залучення іноземних інвестицій в економіку України. Зокрема, представники однієї з аграрних компаній відзначили, що Україна сьогодні - найцікавіший і найконкурентніший ринок у Європі.


Американсько-українська бізнесова рада (USUBC) була заснована у 1995 році. Станом на 2018 рік вона об’єднує більше 200 американських компаній, які працюють в Україні.



рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?