Авторизация

Президент привітав мешканців Кропивницького з Деньком міста

Глава держави відвідав Кропивницький, де привітав мешканців із Днем міста та 264 річницею з дня заснування.



Президент привітав мешканців Кропивницького з Деньком міста

«Вітаю вас із Днем міста. Кропивницький — це місце козацьких історичних традицій, колиска сучасного реалістичного театру, столиця сільськогосподарського машинобудування, науковий, спортивний, танцювальний та творчий осередок у центрі Степової Еллади», - йдеться у привітанні Президента мешканцям Кропивницького.




Глава держави взяв участь в святкових заходах з нагоди дня міста Кропивницький та прогулявся центральною частиною міста, під час якої поспілкувався з мешканцями міста.


Під час спілкування з містянами Петро Порошенко також сказав, що приїхав привітати з днем народження командира 3-го окремого полку спецпризначення Героя України Олександра Трепака. “Бачите, день народження командира полку співпав із днем народження міста Кропивницького. Я думаю, це дуже символічно”, – зазначив він.


Глава держави подякував всім жителям міста, які разом із іншими українцями відстоюють зі зброєю в руках незалежність країни та мир. Президент побажав тепла і радості кожній родині, злагоди та добра нашій рідній Україні.


Президент також відвідав 3-й оперативний полк спеціального призанчення Сил спеціальних операцій ЗСУ, де ознайомився із ходом реконструкції приміщень цієї військової частини та відвідав Кімнату бойовий слави частини.




Президент під час прогулянки містом оглянув чисельні творчі та мистецькі інсталяції та виступ народно-хореографічного колективу "Пролісок" - відомого своїми танцювальними постановками не тільки в Україні, а й за її межами.


В одному з кафе Петро Порошенко зустрівся та поспілкувався з чемпіонами та призерами параолімпійських та дефлімпійських ігор - членами збірної України, які живуть та тренуються в Кропивницькому.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка