Авторизация

Для мене особисто сьогоднішній день є величезним святом – Президент привітав дружину з 34-ю річницею весілля

«Є ще одна подія, про яку я по-людськи хочу сказати сьогодні вам, тисячам вінничанам та гостям міста, які сьогодні прибули разом з нами для того, щоб відсвяткувати цей день народження. 8 вересня для мене особисто є величезним святом – 34 роки тому в мене з Мариною було весілля. І сьогодні ми святкуємо річницю нашого весілля», - розповів Глава держави.


«Дуже люблю свою дружину. І всім бажаю такого самого кохання, яке є в нас з Мариною», - додав Петро Порошенко.


Під час прогулянки вулицями Вінниці Президент разом з дружиною Мариною послухали музичні твори у виконанні місцевих музикантів.


Глава держави попросив їх виконати мелодію із фільму "Ромео і Джульєтта". Петро Порошенко розповів, що похід на перегляд цієї картини був одним із перших його побачень з пані Мариною.


"Коли ми з Мариною ще зустрічалися ми пішли на перше таке романтичне побачення у кінотеатр. Тоді тільки вийшов фільм "Ромео і Джульєтта". І для мене цей фільм, музика з цього фільму була як символ нашої любові ще до весілля", - сказав Президент, звертаючись до музикантів.


Після виконання музичного твору Петро Порошенко подякував музикантам і сказав, що цією мелодію хотів би привітати кохану дружину з річницею весілля. "Дякую вінничани. Зі святом Вінниця і зі святом Марина Анатоліївна", - сказав він.


Містяни підхопили вітання оплесками і також привітали президентське подружжя з 34-ю річницею весілля.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?