Авторизация

Президент України вшанував пам’ять сенатора Джона Маккейна

Президент України Петро Порошенко взяв участь у жалобній церемоніі вшанування памяті сенатора США Джона Маккейна.


У церемонії вшанування пам’яті Джона Маккейна взяли участь Міністр оборони Сполучених Штатів Америки Джеймс Меттіс, екс-президенти США Джордж Буш, Барак Обама, Радник Президента США Джон Болтон, радник Джеред Кушнер.


«Сенаторе, ми дуже вдячні вам. І саме тому зараз, доносячи думки і співчуття великої 45-мільйонної нації, сьогодні я тут. Ви – справжній герой Америки, але ви і справжній герой України. Спасибі вам», - сказав Глава держави, висловлюючи подяку і шану сенатору Джону Маккейну.


Петро Порошенко зазначив, що у цей сумний день він, як Президент України і як друг сенатора Маккейна, мав бути на церемонії. «Для того, щоб віддати шану і повагу моєму другові і великому другу України, справжньому американцю і справжньому борцю за ідеали демократії і свободи», - сказав він.


Президент особливо відзначив, що сенатор Маккейн був поруч з Україною та українцями в критичні моменти нашої історії. Зокрема, в час Революції Гідності Джон Маккейн висловлював підтримку українцям, які стояли на Майдані. «Що весь світ і Сполучені Штати Америки разом з українцями. І коли треба було консолідувати світ під час Мюнхенського безпекового форуму – він був лідером і допомагав нам», - констатував Глава держави.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?