Авторизация

На адресу Глави держави продовжують надходити вітання з Деньком Незалежності України від керівників країн світу

Лідери країн світу надсилають на адресу Президента України Петра Порошенка вітальні листи з нагоди 27-ї річниці Незалежності України.


Главу держави та український народ зі святом привітали Президент Республіки Корея Мун Дже-Ін, Королева Великої Британії Єлизавета ІІ, Король Королівства Саудівська Аравія Салман бін Абдулазіз Аль Сауд, Спадкоємний Принц, Віце-прем’єр-міністр, Міністр оборони Королівства Саудівська Аравія Мухаммед бін Салман бін Абдулазіз Аль Сауд, Король Марокко Мохаммед VI, Президент Киргизької Республіки Сооронбай Жеенбеков.


«З великою радістю надсилаю Вашій Високоповажності свої найщиріші привітання з нагоди Вашого національного свята, разом з найкращими побажаннями лагідної долі та щастя народу України у наступному році», - йдеться у вітальному листі Єлизавети II.


Також надіслав привітання з національним святом Король Іспанії Феліпе VI та побажав миру і процвітання українському народові.


Президент Республіки Корея Мун Дже-Ін у привітанні зазначив, що «протягом років наші країни будували тісні відносини дружби та співпраці у широкому колі питань».


«Я щиро сподіваюся, що у подальшому ми зможемо зміцнити відносини між нашими країнами шляхом взаємовигідної та орієнтованої на майбутнє співпраці, що сприятиме добробуту та щастю наших народів та поглибить наше взаєморозуміння та дружбу», - наголосив Мун Дже-Ін та побажав «нескінченного процвітання України».


На адресу Глави держави також надійшли привітання з Днем Незалежності від Великого Герцога Люксембургу Анрі та Імператора Японії Акіхіто.


«З нагоди Дня Незалежності України, я з великим задоволенням відправляю вам сердечні привітання та щирі побажання щастя та процвітання Вам та народу вашої країни», - йдеться у привітанні Імператора Японії.


Великий Герцог Люксембургу Анрі висловив найкращі побажання благополуччя та процвітання українському народу.


«Ми раді висловити Вам, ваше Високоповажносте, наші найтепліші вітання з нагоди святкування річниці Дня Незалежності Вашої держави та направити Вам наші найщиріші побажання міцного здоров’я та щастя, а народу та Уряду дружньої України – розвитку та процвітання», - йдеться у вітанні від Спадкоємного Принца, Віце-прем’єр-міністра, Міністра оборони Королівства Саудівська Аравія Мухаммеда бін Салман бін Абдулазіз Аль Сауда.


Також вітання вже надійшли від Президента Мексиканських Сполучених Штатів Енріке Пенья Ньєто, Голови Державної ради і Ради Міністрів Республіки Куба Мігеля Діас-Канель Бермудеса, Президента Республіки Ірак Фуада Масума, Президента Республіки Бенін Патріса Талона, Президента Габонської Республіки Алі Бонго Ондімба, лідерів інших країн.


Глави держав бажають дружньому народові України процвітання та благополуччя, а також висловлюють тверду прихильність зміцненню дружніх зв’язків та співробітництва з Україною на користь взаємного розвитку і добробуту.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?