Авторизация

Останні роки в Україні спостерігається тенденція до економічного зростання і впливу країни на міжнародній арені – вітання Голови КНР Сі Цзіньпіна з нагоди Дня Незалежності

Голова Китайської Народної Республіки Сі Цзіньпін привітав Президента України Петра Порошенка та українців із 27-ї річницею Незалежності України.


«Під вашим керівництвом упродовж останніх років в Україні спостерігається помітна тенденція до економічного зростання, безперервно підвищується рівень життя народу, з кожним днем зміцнюється положення і вплив України на міжнародній арені. Ми, як ваші добрі друзі, щиро радіємо вашим успіхам», - зазначається у вітанні.


Голова КНР підкреслив, що надає великого значення розвитку китайсько-українських відносин. «У минулому році на полях Всесвітнього економічного форуму в Давосі ми провели важливу зустріч, під час якої були досягнуті широкі домовленості. Я готовий разом з вами докладати спільних зусиль для поглиблення співпраці в рамках спільної побудови ініціативи «Один пояс, один шлях», що дозволить китайсько-українським відносинам стратегічного партнерства досягти нового, більш високого рівня, на благо наших двох країн та наших народів», - зазначається у вітанні.


Сі Цзіньпін побажав Україні процвітання і могутності, українському народові – щастя і благополуччя, Главі держави – міцного здоров’я та успіхів.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка