Авторизация

Постанову щодо заборони будівництва Меморіалу Героїв Небесної Сотні скасовано – Перший защитник Глави АПУ провів нараду за участі защитника Генпрокурора та начальника Музею

Перший заступник Глави Адміністрації Президента України, співголова Організаційного комітету з питань розвитку Національного меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні Віталій Ковальчук провів нараду з заступником Генерального прокурора Анжелою Стрижевською та директором державного закладу «Меморіальний комплекс Героїв Небесної Сотні - Національний Музей Революції Гідності» Ігорем Пошивайлом.


Анжела Стрижевська повідомила, що постанову щодо заборони будівництва Меморіалу скасовано. Заступник Генпрокурора зауважила, що до початку будівельних робіт буде проведено слідчий експеримент, але це не завадить зведенню комплексу.


«Розклад побудови Меморіалу і Музею відкритий і відомий заздалегідь, тому будь-які слідчі дії можна здійснювати, не зупиняючи будівництво», - наголосив Віталій Ковальчук.


Суспільство і влада в Україні мають обов'язок належно вшанувати подвиг Героїв Небесної Сотні. «Меморіал Героїв Небесної Сотні і Національний Музей Революції Гідності покликані не тільки зберегти пам'ять про цей подвиг, але й стати постійним нагадуванням про цінності демократії, свободи, вільного вибору і європейських цінностей, за які люди повстали проти диктатури», - додав Віталій Ковальчук.


Перший заступник Глави АПУ підкреслив, що Президент України доклав системних зусиль для того, щоб Меморіал і Музей гідно відповідали цьому завданню. Зокрема, було створено відповідну установу, забезпечено відведення земельної ділянки; Фонд Петра Порошенка фінансово підтримав проведення міжнародного конкурсу, за підсумками якого комплекс буде створено за найвищими європейськими стандартами.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?