Авторизация

Ви представляєте владу і дієте від імені держави – Президент привітав поліцейських у день професійного свята

Президент Петро Порошенко наголошує, що поліцейські мають пам’ятати, що вони не просто виконують роботу із охорони громадського порядку, а є також представниками влади і держави.



Ви представляєте владу і дієте від імені держави – Президент привітав поліцейських у день професійного свята

«Ви так чи інакше представляєте владу і дієте від імені держави. Перефразовуючи відому фразу, скажу: держава – це ви. Тому ви й повинні повсякчас турбуватись про твердий авторитет поліції і держави. Не терпіти порушників і корупціонерів у своїх рядах. Піклування про простого громадянина має стати і вже стає вашим кредо і мірилом правоохоронної діяльності. Застереження тут тільки одне: такий підхід стосується лише законослухняних громадян. А таких є абсолютно переконлива більшість», - наголосив Глава держави під час урочистостей з нагоди третьої річниці Національної поліції України.


«Пам’ятайте, що ваша робота – це фронт боротьби зі злочинністю. Ви можете бути ввічливими і витриманими, чесними і некорумпованими, безстрашними і безкомпромісними. Але люди судитимуть про вас, лише виходячи насамперед з того, безпечніше чи небезпечніше вони себе почувають», - також підкреслив Петро Порошенко.


Він нагадав, що три року тому, саме на Софійській площі близько двох тисяч службовців тоді новоствореної патрульної поліції Києва урочисто склали присягу на вірність Україні. «То й був старт надзвичайно важливої реформи. І зміни – вони ще тривають. Роботи – ще непочатий край. Але всі ми бачимо, що нова патрульна поліція і поліція України дедалі менше нагадує стару радянського стилю міліцію. Вона все щільніше наближається до європейських стандартів правоохоронної діяльності. Довіра людей – повертається і зростає», - зазначив Президент.




Водночас Глава держави висловив думку, що у питанні поліпшення якості роботи поліції ще є над чим працювати. «Я, звичайно ж, далекий від думки, ніби робота поліції стала абсолютно бездоганною. І прийшов сюди не для того, аби закликати вас спочити на лаврах. Слабкі місця добре відомі і мені, і керівництву, Міністру внутрішніх справ, і керівництву НПУ. Як в будь-якій іншій сфері я поділяю критичні настрої громадян, але завжди готовий прийти на допомогу у вирішенні тих проблем, які потрібні для кращої роботи Національної поліції України – символу змін, які відбуваються у державі», - сказав він.


На переконання Петра Порошенка, для повноцінної охорони громадського порядку, протидії злочинності необхідні повноцінне матеріально-технічне забезпечення поліцейських, сучасний технічно-якісний автомобільний, авіаційний і водний транспорт. «Тому ми не просто вболіваємо за стан оснащення нашої поліції, а робимо конкретні кроки», - підкреслив Президент, зауваживши, що і міністр Арсен Аваков, і Голова НПУ Сергій Князев добре знають, що в цьому питанні Президент завжди підтримує поліцію.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?