Авторизация

Президент провів зустріч із керівництвом компанії «Unilever»

Президент України Петро Порошенко провів зустріч із виконавчим директором компанії «Unilever» Полом Полманом, який повідомив Петру Порошенку про те, що компанія задоволена розвитком своїх інвестицій в Україні, та поділився планами на майбутнє.


Президент назвав це рішення дуже символічним і таким, яке яскраво характеризує значне покращення інвестиційного клімату в Україні. Глава держави повідомив, що підтвердженням цим змінам є дані, які вчора оприлюднив Світовий банк і які свідчать про зростання українського національного ВВП у доларовому еквіваленті.


У свою чергу, виконавчий директор компанії «Unilever» подякував Президентові за відкритість та підтримку і наголосив, що його компанія прийняла рішення «саме зараз інвестувати в Україну, оскільки впевнено дивиться в майбутнє».



Президент провів зустріч із керівництвом компанії «Unilever»

Сторони обговорили законодавчі ініціативи, що стосуються змін у податковій сфері, які зараз опрацьовує Національна інвестиційна рада при Президентові України і які спрямовані на заохочення іноземних інвесторів вкладати гроші в нашу країну. Зокрема, було обговорено заміну податку на прибуток на податок на виведений капітал, який позитивно сприймається бізнес-середовищем в цілому.




У свою чергу, генеральний директор «Unilever Ukraine» Василь Бовділов підкреслив «радикальні позитивні зміни в інвестиційному кліматі, які відбулися в Україні в останні два роки». «Порівнюючи з попередніми роками, ми бачемо радикальне покращення ситуації», - сказав він.


Компанія «Unilever» є одним із провідних світових виробників та постачальників продуктів харчування, засобів особистої гігієни, косметичної продукції та товарів по догляду за домом. Кожного дня 2,5 мільярди споживачів використовують продукцію «Unilever» у понад 190 країнах світу.


У зустрічі також взяли участь Заступник Глави Адміністрації Президента України Дмитро Шимків та Голова Офісу Національної інвестиційної ради Юлія Ковалів.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?