Авторизация

Україна планує більш тісну інтеграцію з ЄС в енергетичній та цифровій сферах – Президент

«Продовжуємо роботу над просуванням запуску європейського Плану підтримки України на зразок «Плану Маршалла», - заявив Президент Петро Порошенко, виступаючи перед студентами та викладачами Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.


Глава держави особливо акцентував на важливості нових інвестиційних проектів для нашої країни та повідомив, що в ці дні в столиці Данії відбувається ІІ Міжнародна інвестиційна конференція на підтримку України. При цьому він зазначив, що запланована низка важливих переговорів з міжнародними партнерами України та міжнародними фінансовими організаціями, включаючи МВФ. «І до Києва, до України надійдуть нові інвестиційні проекти»,  - зазначив Петро Порошенко.


Глава держави також повідомив, що за два тижні в Брюсселі на саміті Україна-ЄС, який відбудеться 9 липня, він планує обговорити з керівництвом та лідерами Європейського Союзу подальші шляхи поглиблення політичної асоціації України та ЄС, включно зі створенням Енергетичного союзу, Цифрового союзу та інших напрямків, в яких «Україна та Європа мають створити більш тісну інтеграцію».


 

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?