Авторизация

Президент вважає неприйнятним, що народні депутати, користуючись недоторканністю, уникають відповідальності за злочини

Президент Петро Порошенко вважає неприйнятним, що народні обранці, користуючись недоторканністю, мають можливість уникати відповідальності у разі скоєння ними злочинів.


«На сьогоднішній день вже дуже багато є прикладів, коли затримані міністри, депутати. Парламент голосує зняття депутатської недоторканності, але поки він голосує, депутати інколи втікають за кордон – і це є абсолютно неприйнятним», - наголосив Глава держави під час лекції для студентів юридичного факультету університету імені Тараса Шевченка у Києві.


Петро Порошенко висловився за скасування депутатської недоторканності, аби правоохоронні органи мали можливість притягнути до відповідальності тих, хто знехтував Законом.


«Тому в Парламенті знаходиться мій проект змін до Конституції щодо скасування депутатської недоторканності. Так само, як ми скасували суддівську недоторканність», - сказав Президент. Він нагадав, що у рішення про скасування недоторканності суддів також ніхто не вірив. «Ніхто не вірив, що це реально зробити», - додав Петро Порошенко.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?