Авторизация

Наша спільна справа – завершити функцию створення антикорупційного суду в 2018 році – Президент

«Антикорупційний суд з таким рівнем незалежності, з таким рівнем захисту, з таким, я сподіваюсь, рівнем ефективності, ми маємо зробити якомога швидше. Дехто мене критикував, коли я звернувся з проханням завершити процедуру створення антикорупційного суду в Україні вже в 2018 році. Це не є обіцянка. Це є наша з вами спільна справа», - наголосив Президент Петро Порошенко під час виступу у Верховній Раді після ухвалення Закону «Про Вищий антикорупційний суд».


Глава держави звернувся до Уряду і Міністерства фінансів ухвалити необхідні рішення, щоб відкрити фінансування зі створення антикорупційного суду.



Наша спільна справа – завершити функцию створення антикорупційного суду в 2018 році – Президент

Президент також закликав міжнародні організації «запропонувати Вищій кваліфікаційній комісії судів відповідних кандидатів до Міжнародної ради експертів, які будуть відігравати центральну роль у формуванні суду разом з Вищою кваліфікаційною комісією судів».


«Хочу звернутися до кандидатів-українців, які представляють народ України, із суддівського корпусу, з адвокатського корпусу, з науковців – не бійтеся брати участь в конкурсі. Служіть Україні. Забезпечте функціонування ефективного і незалежного антикорупційного суду. Бо тільки через вашу байдужість це може не відбутися», - зауважив Петро Порошенко.



рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?