Авторизация

Україна вдячна Ліхтенштейну за допомогу тимчасово переміщеним особам та українцям, що опинилися на окупованих Росією територіях – Президент

Україна вдячна Ліхтенштейну за допомогу, яку ця держава в рамках діяльності місії Червоного Хреста надає тимчасово переміщеним особам та українським громадянам, які опинилися в російській окупації на Сході нашої країни і в Криму. Про це Президент Петро Порошенко заявив під час спілкування з представниками ЗМІ після зустрічі зі Спадкоємним Принцем Князівства Ліхтенштейн Алоїзом.


«Я мав можливість вчора і сьогодні особисто подякувати і Його світлості, і пані Принцесі Софії за ту величезну роль, яку зараз відіграє Червоний Хрест у допомозі тимчасово переміщеним особам і у допомозі людям, які опинилися під російською окупацією в наслідок агресії Росії на Сходні нашої країни, в наслідок незаконної анексії Криму», - сказав Глава держави.



Україна вдячна Ліхтенштейну за допомогу тимчасово переміщеним особам та українцям, що опинилися на окупованих Росією територіях – Президент

«Та допомога, яку сьогодні надає Червоний Хрест, в тому числі і за участю Ліхтенштейну, рятує життя людей. Я дуже дякую Вам, Ваша світлість, за такі високі гуманістичні дії», - звернувся Петро Порошенко до Спадкоємного Принца Алоїза.


Президент назвав символічним те, що перша леді Ліхтенштейну, як очільниця організації Червоного Хреста цієї країни, зараз безпосередньо долучена до надання гуманітарної допомоги нашій державі. Він також зазначив, що прабабця Спадкоємного Принца Алоїза графиня Нора Кінскі, в 1917 році під час Першої світової війни працювала саме в Києві медичною сестрою – співробітником австрійського Червоного Хреста, як сестра милосердя, рятуючи життя поранених і допомагаючи знедоленим.


Спадкоємний Принц Князівства Ліхтенштейн, у свою чергу зазначив, що його держава в останні роки підтримувала різні проекти в Україні – як гуманітарні, так і проекти, які підтримували процес реформування України. «Це ми робили за допомогою державних засобів, а також за допомогою ліхтенштейнського Червоного Хреста», - сказав він, зауваживши, що його дружина відвідала товариство Червоного Хреста в Україні


Спадкоємний Принц також повідомив, що громадські організації Ліхтенштейну, які підтримують Україну, створили дитячий будинок у Львові, який він з дружиною також планує відвідати в рамках нинішнього візиту.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?