Авторизация

Україна вдячна Іспанії за тверду і послідовну підтримку – зустріч Президента України з Головою конгресу депутатів Іспанії

«Дуже дякую пані Голові Парламенту за абсолютно тверду і послідовну позицію підтримки України. Ми домовилися започаткувати роботу міжпарламентських груп. Я запросив пані Голову відвідати Україну», - сказав Президент України Петро Порошенко у коментарі по завершенні зустрічі з Головою конгресу депутатів Іспанії Аною Марією Пастор. Він зазначив, що візит має відбутися у другій половині року.


Також співрозмовники обговорили низку проблем двостороннього та міжнародного співробітництва. «В тому числі, і дуже важлива підтримка миротворчої місії як ключового елемента створення безпекового пакету для імплементації Мінських домовленостей. І можу вам повідомити, що Іспанія твердо і послідовно підтримує позицію України. За що я дуже вдячний», - сказав Петро Порошенко.


У свою чергу, Голова конгресу депутатів Іспанії зазначила: «Ми хочемо висловити підтримку територіальної цілісності України та миру. Також ми підтримуємо співробітництво з Україною на міжнародній арені».


«Також ми хочемо сказати, що для нас буде честю поділитися досвідом в галузі законодавства, і нас цікавить питання децентралізації. Та в інших галузях, таких як економіка, транспарентність тощо», - додала Ана Марія Пастор.


Голова Конгресу депутатів Іспанії також передала слова вдячності «всім українським громадянам, що проживають на території Іспанії, за внесок в розвиток країни».

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка