Авторизация

Президент України зустрівся з Головою ради директорів групи компаній «DP World»

Президент України Петро Порошенко провів зустріч із Головою ради директорів та Головним виконавчим директором групи компаній «DP World» Султаном Ахмедом бін Сулаїмом.



Президент України зустрівся з Головою ради директорів групи компаній «DP World»

Президент відзначив участь учать Голови ради директорів групи компаній «DP World» у засіданні Національної інвестиційної ради та подякував за спільні зусилля із покращення інвестиційного клімату в Україні.


Глава держави також наголосив на важливості збільшення можливостей для інвестування в Україні та запросив групу компаній «DP World» інвестувати не лише в розвиток об’єктів портової інфраструктури.


Співрозмовники обговорили також плани компанії щодо участі у програмі приватизації в Україні та продовження інвестування в економіку нашої держави у галузях залізничного транспорту та сільського господарства.


Голова ради директорів групи компаній «DP World» Султан Ахмед бін Сулаїм подякував Президенту України за можливість участі у засіданні Національної інвестиційної ради, назвавши цю зустріч дуже корисною для представників бізнесу.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?