Авторизация

Президент ознайомився із ходом будівництва житла для військових  на Львівщині

У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної Академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного Президент Петро Порошенко ознайомився з ходом реалізації програми будівництва житла для учасників АТО.



Президент ознайомився із ходом будівництва житла для військових  на Львівщині

Зокрема, Заступник Міністра оборони Олег Шевчук доповів Верховному Головнокомандувачу про хід будівництва гуртожитків поліпшеного планування для військовослужбовців-контрактників.


Глава держави поспілкувався з будівельниками, зокрема щодо умов роботи та ходу будівництва. Він зауважив, що працівники виконують важливе завдання: «Ваш внесок у створення нової армії надзвичайно важливий».


Президент наголосив, що зводячи комфортабельне житло для військовослужбовців-контрактників та військових офіцерів, будівельники створюють для них добрі умови для служби та проживання. Президент також поспілкувався з мешканцями військового містечка.




Згідно плану забудови на 2018 рік на території військового містечка у селі Старичі Львівської області планується збудувати 8 двоповерхових гуртожитків на 125 місць, один житловий будинок на 64 квартири, 2 чотириповерхових гуртожитки на 254 місця, одну чотириповерхову казарму на 800 місць і 3 одноповерхові будівлі на 300 місць. Зокрема, двоповерхові казарми розраховані на 125 ліжко-місць, на кожному поверсі буде розміщено 6 житлових блок-секцій та кухня.


Президент також доручив Міністру оборони подати проект і дати на затвердження зміни в реформі по забезпеченню житлом для військовослужбовців.


«Це позиція принципова. Я хочу почути різні варіанти, різні думки і  ми не можемо залишатися заручниками радянської системи, яка фактично є «never-ending story» (безкінечною історією – Ред.), коли людині, яка поступає на службу, ніхто не гарантує, що її права будуть враховані», - сказав Президент та  наголосив на необхідності забезпечення прозорості та ефективності цієї реформи.



рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка