Авторизация

Прихід Ryanair до Львова збільшить кількість туристів з Європи - Президент

Президент Петро Порошенко привітав всіх львівян і західну Україну з тим, що компанія-лоукост Ryanair розпочне здійснювати рейси до львівського аеропорту.


«Для Києва це (прихід Ryanair – ред.) не є надзвичайно принциповим. В Києві працюють багато інших лоукостів. Ключова боротьба була за те, щоб привести Ryanair до Львова. Саме Львову сьогодні це додасть значного пожвавлення ситуації, завантажить пасажиропотік, збільшить кількість туристів з Європи у Львові. Львів насправді стає «туристичною Меккою», - наголосив Глава держави у коментарі журналістам.


Глава держави зауважив, що якщо квитки купляти заздалегідь, то ціна на них буде складати менше 20 євро. Він зазначив, що Ryanair планує цієї осені почати здійснювати рейси з України та не виключив, що це може відбутися раніше. «Бо під час обговорення з Президентом Ryanair, він сказав мені, що це обмежено постачанням нових літаків», - додав Петро Порошенко.


Глава держави також розповів, що має намір сьогодні обговорити з Главою обласної державної адміністрації Олегом Синюткою можливість побудови вузької залізничної колії до Львова: «Щоб туристи могли без того, щоб пересаджуватися, їхати напряму. Це збільшить значення Львова як залізничного хабу. Це значно покращить ситуацію з вантажоперевезеннями».


Президент планує доручити опрацювати таку можливість і підготувати відповідні пропозиції. «Впевнений в тому, що це збільшить обмін туристами та вантажопотоками між нами і європейськими країнами», - зазначив він.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка