Авторизация

Дуже не правосудно, если гибнуть діти – Президент

«Світ проходить зараз дуже непрості часи, так само, як і Україна проходить непрості часи. І ми маємо тримати наше серце відкритим – відкритим до проблем, до болю простих людей, і в першу чергу – дітей», - наголошує Президент Петро Порошенко.


Глава держави підкреслив, що з початку агресії РФ проти України 242 дитини були вбиті російським агресором починаючи з 2014 року. Він також додав, що під час нападу на цивільне населення в Сирії загинуло 147 дітей, велика кількість дітей 25 березня загинула в Кемерово. «І я хочу висловити найщиріші слова співчуття рідним, близьким. Це дуже не справедливо, коли діти йдуть з життя», - сказав Глава держави під час зустрічі з учасниками Всеукраїнської акції «Діти єднають Україну».


«Абсолютно неприйнятним є, коли в дитинстві діти чують звук снарядів «Градів», вже навчилися розрізняти що таке постріли зі 120-міліметрових мінометів, що таке важка 152-міліметрова гаубіца, і як ховатися від артилерійських обстрілів. Це дуже добре відомо дітям Авдіївки. Авдіївки, яка стала символом української єдності», - також сказав Президент.


Дружина Глави держави Марина Порошенко також наголосила, що разом з усіма молиться за мир в Україні та за те, щоб не відбувалися трагедії, що призводять до загибелі дітей. «Ми усі разом молимося за мир в Україні, за те, щоб не гинули наші захисники, за те, щоб не гинули діти, щоб такі жахливі трагедії, як зараз сталася в Кемерово, не відбувалися. Ми любимо усіх дітей, ми молимося за усіх дітей і бажаємо кращого майбутнього», - сказала вона.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?