Авторизация

Президент нагородив нацгвардійців та присвоїв двом полкам НГУ імена козацьких полковників Івана Богуна та Дмитра Вишневецького

Президент також підписав Указ про присвоєння 18 полку оперативного призначення Національної гвардії України імені Дмитра Вишневецького і надалі іменувати його – 18 полк оперативного призначення імені Дмитра Вишневецького Національної гвардії України.


Відповідні Укази Глава держави видав з метою відновлення історичних традицій національного війська, увічнення пам’яті українців, які зробили значний внесок у створення та розвиток держави, а також захист її територіальної цілісності й незалежності, національно-патріотичного виховання особового складу Національної гвардії України.


Президент вручив прапори частин командирам відповідних полків під час урочистого заходу з нагоди відзначення 4-ї річниці Національної гвардії України у Міжнародному міжвідомчому багатопрофільному центрі підготовки підрозділів НГУ.


Президент також вручив нацгвардійцям державні нагороди за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов’язку та високий  професіоналізм.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?