Авторизация

Президент: Боротьба справжніх патріотів України за право жити у  незалежній європейській державі точиться від Донбасу до Закарпаття

«На фронті чи за колорадською стрічкою, чи за російським триколором дуже легко пізнати ворога. Складніше розібратися в тилу, бо тут, всередині України, ворог гримується, камуфлюється, мімікрує, діє замасковано, підступно, через п'яту колону. Він використовує в своїх інтересах та вплітає у свої ганебні сценарії політиків, які справляють враження на перший погляд цілком проукраїнських – слова із вуст вириваються ніби то патріотичні, а на лобі ж не написано, що іноді вони не стидаються гроші брати навіть із Москви», - підкреслив Глава держави.


Президент наголосив, що в усіх без винятку регіонах країни особовий склад Національної гвардії в межах своєї відповідальності дає відсіч спробам розхитати ситуацію. «Важко навіть порахувати, скільки ж разів мужність, витримка гвардійців, ваша стійкість до провокацій та неухильне дотримання закону і наказу допомагали уникнути кровопролиття під час різноманітних масових акцій, запобігали виходу ситуації з-під контролю. Не давали ворогам та провокаторам отримати те, чого вони прагнули», - підкреслив Петро Порошенко.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?