Авторизация

Україна зараз інша і ми чекаємо на інвесторів – Президент у Давосі

Президент Петро Порошенко відзначив, що щасливий від того, що вперше за багато років у Давосі є «Український дім». «І слоган: креативність, інновації, можливості - це найкраща характеристика щодо України», - сказав Президент, виступаючи на інвестиційній панелі Української асоціації венчурного та приватного капіталу в «Українському домі» у Давосі, де проходить 48-ме щорічне засідання Всесвітнього економічного форуму. Він подякував організаторам і спонсорам цього майданчика, а також ентузіастам, які приїхали в Давос, щоб доносити інформацію про Україну.



Україна зараз інша і ми чекаємо на інвесторів – Президент у Давосі
Петро Порошенко наголосив, що Україна змінилась за останній період. Так, вдалося досягти макрофінансової стабільності, очистити банківську систему, ухвалено реформу освіти, охорони здоров’я, судову та пенсійну реформи, зроблено важливі кроки в сфері кібербезпеки, сільській медицині. «Коли я був обраний Президентом, Україна не мала 3G зв’язку з причини корупції. Незабаром ми відкриємо конверт для 4G зв’язку. В нас є багато компаній, готових інвестувати в це», - зауважив Глава держави. За його словами, в цьому році більше 80 компаній - світових лідерів звернулися з пропозицією про зустріч з Президентом України. «Це дуже гарна характеристика того, наскільки популярна Україна зараз серед інвесторів і наскільки вони вірять в наш успіх», - додав Глава держави.

Президент нагадав, що було ухвалено новий закон про приватизацію. «Більше не буде спеціальних змагань, що були символом корупції. Буде прозора приватизація і ми вимагаємо запустити її негайно», - зазначив Глава держави.


Президент відзначив роль ЄБРР, Світового банку, МВФ та інших міжнародних фінансових інституцій у підтримці реформ. Глава держави висловив впевненість у тому, що Україна досягне ще  кращих результатів і зможе посісти місце серед перших 50-ти країн рейтингу Doing Business.


«Сьогодні була дискусія - склянка наполовину повна чи порожня. Я маю нову версію і, сподіваюсь, Президент ЄБРР (Сума Чакрабарті – ред.) підтримає мене – склянка вже не наполовину, а ми маємо вже більше. І це важливе повідомлення – будь ласка, більше не витрачайте час і не чекайте червня-липня-серпня чи осені. Це правильний час і місце сьогодні бути в "Українському домі" в Давосі. Ми чекаємо на вас, на інвесторів», - зауважив Глава держави. Він наголосив, що було зроблено багато для покращення інвестиційного клімату. «Україна зараз інша. Ви можете приїхати і ми покажемо вам це», - наголосив Президент, подякувавши Президенту ЄБРР за підтримку реформ в Україні.   



рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?