Авторизация

Президент подякував Німеччині та Франції за допомогу у звільненні українських військових з полону

Президент Петро Порошенко подякував Канцлеру Німеччини Ангелі Меркель та Президенту Франції Еммануелю Макрону за допомогу у звільненні українських заручників з полону.


«Окремо хотів би подякувати нашим партнерам по Нормандському формату – Франції та Німеччині. Канцлеру Німеччини Ангелі Меркель, яка, коли здавалось вже зірвався обмін, робила все можливе, щоб сьогоднішній день став можливим. Президенту Франції Еммануелю Макрону, який своїми рішучими діями і у складі Нормандського формату, і окремо робив все можливе, щоб повернути українців додому, як це передбачено Мінськими угодами», - наголосив Глава держави у Харкові під час зустрічі звільнених українців, які перебували у полоні на окупованих територіях Донецької та Луганської областей.



Президент подякував Німеччині та Франції за допомогу у звільненні українських військових з полону

Глава держави відзначив також і участь Посла Франції та представника Посольства Німеччини в сьогоднішній зустрічі звільнених українців.


Президент також подякував святим отцям за молитви за Україну, українців, українське військо та полонених. «І ваші рішучі дії для того, щоб створити умови, щоб сьогоднішнє де-факто друге народження 74 українців, які були звільненні з ворожих в'язниць», - відзначив зусилля представників духовенства Глава держави.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?