Авторизация

Я щасливий тим, що нам пощастило жити в епоху Ади Роговцевої – Президент із дружиною завітали на ювілейний вечір актриси

Президент Петро Порошенко разом із дружиною Мариною завітали до театру ім. Івана Франка та взяли участь у ювілейному вечорі народної артистки України, Героя України Ади Роговцевої. 



Я щасливий тим, що нам пощастило жити в епоху Ади Роговцевої – Президент із дружиною завітали на ювілейний вечір актриси

«Надзвичайно радий можливості засвідчити Вам свою величезну шану, захоплення і кохання до великої українки – Ади Миколаївни Роговцевої. І роблю це не просто як Президент, а більше як представник багатомільйонної армії шанувальників Вашого таланту. Я щасливий тим, що нам пощастило жити в епоху Ади Роговцевої», - сказав Петро Порошенко.



Глава держави назвав творчий доробок актриси в театрі і кіно «гордістю і славою нашої культури, її золотим фондом».

Він висловив слова шани і поваги до актриси за її громадянську позицію, особливо відзначив її роль у 2014 році.  «Сьогодні це загальновідомо. А тоді це була громадянська позиція великої жінки і великої українки. Ада Миколаївна – один з перших волонтерів.


З перших днів вона організували збір коштів для допомоги армії і лікування наших поранених воїнів. Її концерти в переповнених залах Сєверодонецька та Маріуполя, щойно звільнених, чітко засвідчили – що це Україна. І Україна засвідчується не лише прапором, який піднімається над мерією, а й виступом Ади Миколаївни в українських театрах», - сказав Президент.


Глава держави підкреслив роль актриси в об‘єднанні України: «Ваша творчість допомагає нам усім зшивати Україну, забезпечити її соборність і єдність».



Він нагадав, що Ада Роговцева грала і саму Лесю, і героїнь її творів. «Так само, як і Лариса Петрівна Косач  -  Українка… Для нас Ада Миколаївна -  наша Ада Українка», - сказав Президент.

«Це один із найкращих символів української жінки: красивої, сильної, вольової, патріотичної, яка дуже любить Українську державу і український народ», - наголосив Президент.


Глава держави вручив актрисі Державну премію України імені Олександра Довженка за 2017 рік та додав, що ця премія формально "за видатний внесок у розвиток українського кіномистецтва". «А насправді – просто за те, що Україна Вас любить, дорога Адо Миколаївно», - сказав Петро Порошенко.


В свою чергу, Ада Роговцева подякувала Главі держави за привітання та вручення державної премії: «Я безмежно вдячна Вам за цю честь». Актриса зауважила, що на її життєвому шляху зустрічалось багато хороших людей і особливо тепер, коли вона відвідує українських воїнів на передовій.  «Я сподіваюсь, що ми станемо ще кращими, а те, що ми мужні і мудрі - я в цьому впевнена», - звернулась артистка до глядачів в залі.



рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?