Авторизация

Конгрес місцевих і регіональних влад Ради Європи підтримує суверенітет та територіальну цілісність України – зустріч Глави АПУ з делегацією конгресу

Глава Адміністрації Президента України Ігор Райнін провів зустріч з делегацією Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи, яку очолює президент конгресу Гудрун Мюслер-Торнстром. Керівництво Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи перебуває в Україні з дводенним моніторинговим візитом.



Конгрес місцевих і регіональних влад Ради Європи підтримує суверенітет та територіальну цілісність України – зустріч Глави АПУ з делегацією конгресу

Глава президентської адміністрації запевнив, що «українська влада дуже високо цінує допомогу та особливу увагу до України з боку Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи».


«Вдячні Конгресу за рішучу підтримку українського суверенітету та допомогу у боротьбі з російською агресією, за чітке і рішуче засудження незаконної анексії Криму», - підкреслив Ігор Райнін. При цьому він відзначив роль Конгресу у нещодавньому прийнятті рішення Європейського Союзу щодо запровадження додаткових санкцій проти країни-агресора.




В свою чергу Президент Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи Гудрун Мюслер-Торнстром зазначила, що конгрес «дуже підтримує Україну в її незалежності та територіальній цілісності».


Гудрун Мюслер-Торнстром також повідомила, що сьогоднішній візит делегації Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи присвячений моніторингу та проміжним висновкам щодо виконання Україною Дорожньої карти реформи місцевого самоврядування.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка