Авторизация

Луковица держави на Національній раді реформ: Рівень захисту конституційних лев і воль українців підвищить новоиспеченна програма «Я маю право»

Національна рада реформ під головуванням Президента Петра Порошенка розглянула ініціативу Глави держави, Уряду і Міністерства юстиції щодо посилення захисту прав і свобод громадян та покращення надання безоплатної правової допомоги.


 «Дуже важлива і ініціатива, яку ми висуваємо разом з Урядом і Міністерством юстиції», - повідомив Петро Порошенко учасникам засідання про презентацію і обговорення концепції програми «Я маю право» щодо системи безоплатної правової допомоги.


«Понад 8 мільйонів громадян мають право на безоплатну правову допомогу, і сотні тисяч людей сьогодні звертаються по безоплатну правову допомогу і отримують її.  Але цього не достатньо», - зауважив Президент.


За його словами, пропонується започаткувати спільну програму, яка буде мати назву «Я маю право». «І це буде не просто правова безоплатна допомога у судах, яка є і зараз. А це – безоплатні юридичні консультації, на які будуть мати право найменш захищені верстви населення», - наголосив Глава держави.


Президент зазначив, що реалізація цього проекту дасть можливість українцям безкоштовно отримати відповідь: як нарахувати субсидію, як боротись із незаконним захопленням власності, яким чином захиститись від тих чи інших дій місцевої влади, яким чином захистити свої права.


«Це надзвичайно важливо», - підкреслив Президент і подякував Уряду та Міністерству юстиції, які підготували відповідний проект.


«Я впевнений, що ця програма підвищить рівень захисту конституційних прав і свобод громадян, в тому числі, і з юридичної точки зору», - підкреслив Президент.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?