Авторизация

Президент разом з дружиною зустрівся з Героями України

Президент Петро Порошенко разом із дружиною Мариною напередодні Дня захисника України зустрівся з військовослужбовцями Героями України та їх родинами. Глава держави подякував їм за героїзм та мужність у захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, за їх військову звитягу та патріотизм.


Президент разом з дружиною зустрівся з Героями України


Президент відзначив «потребу більше інформувати суспільство про подвиги українських військових». «Ваші історії має знати кожен український школяр, бо на вашому прикладі вони мають пишатися Україною, її збройними силами – нашими героїчними десантниками, танкістами, морпіхами, артилеристами, льотчиками та іншими захисниками Вітчизни».


Президент разом з дружиною зустрівся з Героями України


Глава держави відзначив значний прогрес, якого досягли Збройні Сили України у своєму розвитку за останні три роки та висловив впевненість, що позитивні зрушення є невідворотними і стосуватимуться усіх сфер військового забезпечення: харчового, речового, медичного та технічного. При цьому він підкреслив, що сучасна українська армія базується на військових-контрактниках, що значно посилює її професійний рівень.


Президент разом з дружиною зустрівся з Героями України


Говорячи про бойовий досвід українських військових та ветеранів антитерористичної операції, Президент зазначив: «Триста тисяч пройшли АТО і мають заслужене право бути учасниками бойових дій, а підрозділи кожного з вас принесли славу українській армії».


Президент разом з дружиною зустрівся з Героями України


В зустрічі з Президентом, яка відбулася в державній резиденції "Залісся", взяли участь Герої України з дружинами та дітьми: генерал-майор Ігор Гордійчук, генерал-лейтенант Михайло Забродський, підполковник Василь Зубанич, полковник Сергій Шаптала, підполковник Євген Межевікін, підполковник Сергій Собко, майор у відставці Ігор Герасименко, майор Олександр Порхун, капітан Валерій Чибінєєв, старший лейтенант Василь Божок та лейтенант Василь Тарасюк.


В святковій вечері також взяли участь Міністр оборони України генерал армії Степан Полторак та Начальник Генерального штабу ЗСУ генерал армії Віктор Муженко.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка