Авторизация

Президент України привітав Жюлі Паєтт зі вступом на посаду Генерал губернатора Канади

Президент України Петро Порошенко надіслав вітання Жюлі Паєтт з нагоди інаугурації на посаду Генерал губернатора Канади.


«Бажаю Вам всіляких успіхів та мудрості у виконанні важливих обов’язків на Вашій відповідальній посаді, а також миру та процвітання народу Канади», - зазначив у листі Петро Порошенко.


Відзначивши високий рівень політичного діалогу між двома країнами, Глава держави висловив впевненість, що за час перебування Ж.Паєтт на посаді Генерал губернатора особливе партнерство між Україною та Канадою надалі поглиблюватиметься. Петро Порошенко відзначив значний потенціал для двостороннього співробітництва, зокрема в авіакосмічній галузі, ураховуючи, що Ж.Паєтт була провідним астронавтом Канадського космічного агентства.


Президент України також надіслав листа Девіду Джонстону у зв’язку із завершенням його повноважень на посаді Генерал губернатора Канади, відзначивши його особистий суттєвий внесок у розбудову партнерських відносин між двома країнами, а також у консолідацію підтримки Канадою суверенітету та територіальної цілісності України та внутрішніх перетворень у нашій державі.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка