Авторизация

Стратегічна комісія на найвищому рівні має відображати інтенсивність українсько-канадського  партнерства – Президент

Партнерство України та Канади спирається на міцні основи конкретних та взаємовигідних результатів. А Угода про вільну торгівлю між нашими країнами відкриває новий етап в торгово-економічному співробітництві. Про це заявив Президент Петро Порошенко під час зустрічі з представниками ЗМІ за підсумками переговорів з Прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо.


«Я радий, що наше партнерство спирається на міцні основи конкретних та взаємовигідних результатів. Сьогоднішня зустріч підтверджує це», - зазначив Петро Порошенко.


Глава Української держави наголосив, що під час зустрічі з Прем’єр-міністром Канади відбулась  продуктивна дискусія з широкого кола питань, де Україна та Канада співпрацюють як справді особливі партнери.


«Я сказав Прем’єр-міністру на самому початку нашої зустрічі, що немає механізму, який відображає інтенсивність нашого партнерства та його стратегічний характер. Тому я запропонував створити Стратегічну комісію на найвищому рівні», - повідомив Президент та висловив сподівання, що канадська сторона візьме цю пропозицію до уваги.


За словами Петра Порошенка, у цьому році відзначалися дуже значні досягнення, які зближують наші країни. Він нагадав, що минулого місяця набула чинності Угода про вільну торгівлю між Канадою та Україною.


«Угода відкриває нову главу в нашому торгово-економічному співробітництві. Але також це відкриває двері для нашого бізнесу», - наголосив Президент.


Глава Української держави повідомив, що в ході його робочого візиту до Канади заплановано зустріч з канадським бізнесом, під час якої він зосереджуватиметься на дуже багатообіцяючих перспективах України.


Петро Порошенко подякував Прем'єр-міністру Трюдо за гостинність та зауважив, що цьогоріч виповнюються 25 років з дня встановлення дипломатичних відносин між нашими країнами.


Він також зазначив, що Україна пишається тим, що може розділити з канадським народом чудову дату – 150-річчя заснування Канади. «З цієї нагоди я хотів би побажати людям Канади миру та процвітання, а також успіхів канадському керівництву в забезпеченні ще більшого процвітання та безпеки цієї великої країни», - сказав Петро Порошенко.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка