Авторизация

Розрив бар'єрів між нашими людами є правильним кроком – Президент про діалог з Канадою у питанні безвізового режиму для громадян України

Президент Петро Порошенко наголошує на важливості зміцнення міжлюдських контактів між Україною та Канадою.


«Ми обговорили подальше зміцнення наших міжлюдських контактів. Зокрема, ми домовились відкрити Генеральне консульство України в Едмонтоні», - повідомив Петро Порошенко про результати переговорів із Прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо.


За його словами, цей крок значно полегшить ділові контакти, а також контакти з українською громадою.


«У зв'язку з цим ми бачимо величезний позитивний ефект від рішення України щодо надання безвізового режиму Канаді ще в 2005 році та готові співпрацювати з Канадою для забезпечення безвізового режиму для громадян України. Я вважаю, що розрив бар'єрів між нашими людьми, які настільки близькі у своїх прагненнях, є правильним кроком в даний момент», - наголосив Глава Української держави.


За його словами, це стосується обміну цінностями та зміцнення взаєморозуміння, і, звичайно, мова йде про розширення багатокультурного різноманіття, яким настільки відома Канада.


«Я впевнений, що після того, як ми виконали 144 критерії ЄС, Україна також відповідає більшості критеріїв Канади. Отже ми з нетерпінням чекаємо початку всебічного діалогу з цього надзвичайно важливого питання», - підкреслив Петро Порошенко.


Глава держави також зазначив, що з нетерпінням чекає на Invictus Games, змагання, які завтра відвідає разом з Прем'єр-міністром Трюдо і зможе побачити сильний і незламний дух наших хоробрих жінок і чоловіків. Він наголосив, що пишається тим, що українська команда приєднується до сімейства непереможних героїв.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?