Авторизация

Ми крок за кроком робимо усе, щоб повернути Донбас до миролюбивого життя – Президент на Донеччині

Попри російську військову агресію і всі негаразди, що через неї трапилися з Україною, ми й надалі крок за кроком продовжимо розбудову мирного життя на  Донбасі. Про це під час робочої поїздки до Донецької області заявив Президент Петро Порошенко.


«Дуже важливо, що останнім часом, що ми на Донбас їздимо не тільки і не стільки у зв’язку з перевіркою обороноздатності наших Збройних Сил, а ми їздимо демонструвати важливі кроки у відродженні Донбасу»,  - сказав Президент під час виступу з нагоди відкриття після реконструкції шкіл на Донеччині.


Президент наголосив, що «попри російську військову агресію і всі біди і негаразди, що через неї трапилися з нами, ми й надалі крок за кроком продовжимо розбудову мирного життя на  Донбасі – відновлювати зруйновану війною інфраструктуру, мости, шляхопроводи, будувати дороги, відновлювати системи водо- та теплопостачання».


Він зазначив, що лише цього року 800 млн гривень буде спрямовано на дорожнє будівництво, в тому числі і через реалізацію президентського експерименту – переконання від митних зборів залишатиметься в області і спрямовуватиметься на будівництво доріг.


 «Ми крок за кроком робимо усе, щоб повернути Донбас до мирного життя. Мирного, бо наша мета – це мир на Донбасі», - сказав Президент та повідомив про свої доручення щодо відновлення водо- та газопостачання в Авдіївці та Торецьку.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка