Авторизация

Робіть все, щоб не втрачати довіру українців, а лише примножувати її – Президент співробітникам Нацполіції

Президент Петро Порошенко наголошує, що найкращою оцінкою діяльності нової поліції є довіра українців і дуже важливо, що Національна поліція зараз її завоювала.


«Найкращим видом оцінки діяльності нової поліції є довіра громадян. І дуже важливо, що вони зараз її завоювали. Бо раніше довіра до міліції сягала 3-5%. На сьогоднішній день далеко за 50% українців довіряють Національній поліції. Це тому, що ви демонструєте те, чого чекають від вас українські громадяни», - сказав Президент під час урочистих заходів з нагоди другої річниці Національної поліції.


Робіть все, щоб не втрачати довіру українців, а лише примножувати її – Президент співробітникам Нацполіції


Глава держави зазначив, що нова поліція – це найкраще свідчення того, що ми рухаємося правильною дорогою, що стратегія побудови Національної поліції – вірна.


«Робіть же все, шановні поліцейські, щоб не втрачати цю довіру, а лише примножувати її», - завернувся Петро Порошенко до поліцейських.


Глава держави також підкреслив, що замість раніше глибоко корумпованих і здебільшого неефективних «внутрішніх органів» створюється система, яка має гарантувати кожному громадянину України, кожному, хто приїхав до нас, порядок і безпеку; яка має стояти на сторожі його прав та свобод. «І при цьому має бути непідкупною, відкритою і доброзичливою до громадян», - зазначив він.


Петро Порошенко особливо наголосив, що на сьогоднішній день уявити собі Україну без Національної поліції абсолютно неможливо. «Я згадую день трохи більше двох років тому, коли тут, на Софійській площі, було приведено до присяги перших співробітників нової патрульної поліції. 4 липня 2015 року перші дві тисячі поліцейських стали на захист прав і свобод громадян», - нагадав Президент.


За словами Глави держави, відтоді вдалося збільшити кількість поліцейських цього підрозділу до дванадцяти тисяч і на сьогодні вони працюють вже у 32 містах.


Робіть все, щоб не втрачати довіру українців, а лише примножувати її – Президент співробітникам Нацполіції


«Починає нести службу дорожня патрульна поліція. Вже більше ніж 60 екіпажів щоденно патрулюють найжвавіші магістралі міжнародного та загальнодержавного значення. І то не відновлене ДАЇ, як твердять злі язики, а теж – принципово нові підрозділи», - підкреслив Президент.


«Я хочу наголосити, що це лише початок, лише частина тих масштабних позитивних змін, які відбуваються в поліції і з поліцією», - зазначив Петро Порошенко. 


Президент подякував партнерам України зі Сполучених Штатів Америки, Канади, країн Європейського Союзу, які повірили в успіх Національної поліції, і разом з нами започаткували ці реформи. «І сьогодні вони пишаються, що вони є співавторами наших надзвичайно важливих реформ», - зауважив він.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка