Авторизация

У 2018 році пропонуємо проложить міжнародну інвестиційну конференцію та міжнародний форум щодо перспектив ГТС України – Президент

Президент Петро Порошенко переконаний, що Угода про асоціацію і безвізовий режим стануть важливою чинником для реалізації наших зусиль на шляху від економічної стабілізації до економічного зростання нашої держави.


«У цьому контексті ми доручили опрацювати можливість організації у Брюсселі потужної інвестиційної конференції щодо України на початку 2018 року», - повідомив Петро Порошенко на спільному брифінгу з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском та Президентом Європейської комісії Жан-Клод Юнкером.


Глава Української держави також наголосив на динамічному розвитку і в напрямку зміцнення енергетичного фронту. «ЄС підтвердив принципову готовність підтримати Фонд енергоефективності України. Ми прийняли відповідний закон і я його найближчим часом збираюсь підписати», - повідомив він.


За словами Петра Порошенка, також є намір європейських газотранспортних операторів до спільної модернізації та експлуатації української газотранспортної системи та сховищ. «Ми запропонували Європейській Комісії провести у 2018 році міжнародний форум щодо перспектив використання газотранспортної системи України під умовною назвою: «Потенційні можливості ГТС України для енергетичної безпеки Європи», - розповів Президент.


Глава держави також висловив переконання, що врешті-решт, вдасться зупинити реалізацію політично вмотивованих російських проектів в енергетичній сфері.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка