Авторизация

Луковица держави: Маємо перспективи поступового зниження плати за роумінг для мобільних дзвінків і передачі даних між Україною та країнами ЄС

«Великі перспективи відкриваються перед Україною у питанні інтеграції України до Спільного цифрового ринку ЄС. Сьогодні ми про це говорили. Ми наполягаємо і на інших проектах, які є надзвичайно амбіційними і дуже дякую за їх підтримку з боку наших партнерів», - підкреслив Президент Петро Порошенко на спільній прес-конференції з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском та Президентом Європейської комісії Жан-Клодом Юнкером.


«Ще раз наголошую щодо перспективності створення умов для поступового зниження плати за роумінг для мобільних дзвінків і передачі даних між Україною та країнами ЄС. Наполягаю на тому, що дуже важливим є розширення міжлюдських контактів між громадянами України та держав-членів ЄС, створення єдиного європейського комунікаційного простору», - підкреслив Глава держави.


За його словами, Угода про асоціацію у поєднанні з європейськими прагненнями України є сьогодні надзвичайно важливою і підтримка з боку ЄС відкривають нам простір для безмежних можливостей практично у кожному секторі наших двосторонніх відносин.


Президент також зауважив, що є можливість вивчити питання забезпечення права молодих українських громадян навчатися у вищих навчальних закладах Європейського Союзу на тих самих умовах, на яких навчаються громадяни Європейського Союзу. «Це є інвестиції в наше спільне майбутнє», - переконаний він.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?