Авторизация

Попри окупацію ви завжди вірили в перемогу і сьогодні ви вільні громадяни Української держави та господарі рідної землі – Президент мешканцям Слов’янська та Краматорська

Президент Петро Порошенко привітав мешканців Слов’янська і Краматорська із третьою річницею визволення міст від російських найманців.


«Щиро вітаю вас із третьою річницею визволення від російських найманців. Три роки тому банди озброєних злочинців були вибиті нашими воїнами з ваших рідних міст, над якими замайорів український синьо-жовтий прапор», - йдеться в привітанні.


Президент наголосив, що ми всі пам’ятаємо ті драматичні події, а також те, як мешканці Слов’янська і Краматорська з вдячністю і шаною зустрічали наших воїнів-визволителів.


«Попри окупацію, страх, паніку, смерть та сльози ви завжди вірили в перемогу і сьогодні відчуваєте себе вільними громадянами Української держави та господарями рідної землі», - підкреслив Петро Порошенко.


Глава держави також зазначив, що Україна завжди пам’ятатиме українських воїнів і цивільних громадян, загиблих під час проведення антитерористичної операції на Сході нашої держави та під час визволення міст Слов’янська та Краматорська.


Президент побажав мешканцям міст мирного неба, міцного здоров’я та невичерпних життєвих сил.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка