Авторизация

Росія блокує створення Міжнародного трибуналу щодо розслідування атаки на малайзійський Боїнг МН17, що де-факто є явкою з повинною – Президент

Президент Петро Порошенко заявляє, що блокування з боку Росії рішення Ради Безпеки ООН про створення Міжнародного трибуналу щодо розслідування терористичної атаки на малайзійський Боїнг МН17, фактично підтверджує її причетність до цього злочину.


«Росія блокує створення трибуналу, що де-факто є явкою з повинною»,  - заявив Петро Порошенко під час спільного брифінгу з Президентом Литви Далєю Грібаускайтє у Харкові.


Глава Української держави висловив переконання, що анексія Криму і незаконна агресія на Сході, що були здійснені постійним членом Ради безпеки Організації Об’єднаних Націй (Росією – ред.), зробили поствоєнні механізми безпеки в світі не ефективними. Президент додав, що будь-яка ініціатива, зокрема про створення Міжнародного трибуналу по розслідуванню терористичної атаки на малайзійський Боїнг МН17, може бути заблокована у РБ ООН.


Петро Порошенко також зазначив, що останніми днями вийшла надзвичайно важлива інформація про безпосередні докази участі Російської федерації в цій терористичній атаці.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?