Авторизация

Луковица держави: Будівництво доріг в Україні є для мене одним з першочергових завдань

Президент Петро Порошенко наголошує на ефективності ініційованого ним експерименту з направлення половини позапланових доходів від митних зборів на будівництво, відновлення та реконструкцію доріг в Україні.


«Ремонт та будівництво доріг в Україні є для мене одним з самих першочергових завдань. І це те,  що хвилювало і хвилює абсолютну більшість українців», - сказав Петро Порошенко в ході урочистостей з нагоди відкриття в Одесі Стамбульського парку під час робочої поїздки до Одеської області.


Президент повідомив, що сьогодні також планує побачити і перші результати ініційованого ним експерименту, згідно якого половина позапланових доходів від митниці йде на відновлення доріг. «Цього року експеримент, який був розпочатий в Одесі, продовжений у Львові, приніс вже дуже серйозні плоди. І за моєю пропозицією розповсюджений на всю Україну і є головним джерелом фінансування ремонту і відновлення доріг в Україні», - підкреслив він.


Водночас, Президент зауважив, що Одещина була одним із перших його учасників, але на жаль,  минулого та позаминулого років цей експеримент тут проводився невдало. «Якщо ви поїдете на Галичину і побачите скільки доріг вже було побудовано у Львові, Івано-Франківську, ви будете приємно здивовані. А попередньому керівництву області (Одеської області – ред.) постійно щось заважало. Доторгувалися до того, що немає чим й здачу давати», - сказав він.


За словами Глави держави, за весь минулий рік на фінансування дорожнього будівництва було перераховано трохи більше 88 мільйонів гривень. А лише за перші чотири місяці цього року українська митниця вже перерахувала на дороги більше 4 млрд гривень. «І коли на Одещині, - моїй малій Батьківщині, - замість пару та піару зайнялися роботою та справою, то й Одеська митниця дала 1 млрд 200 млн гривень. Це означає – не словом, а ділом. Цей показник є запорукою того, що будівництво доріг на Одещині, нарешті, буде відроджено», - сказав Президент та привітав і подякував кожному одеситові.


Петро Порошенко переконаний, що такий результат абсолютно закономірний – це результат злагодженої, плідної та результативної роботи всіх органів державної влади та місцевого самоврядування. «Хто від цього виграє? Люди. І це не лише збереження транспорту, скорочення часу на поїздки. Це інвестиційний розвиток регіону. Для Одещини на сьогоднішній день з’являються і з’являться абсолютно нові інвестиційні можливості. Таким зримим результатом вже цього року має, нарешті, стати траса Одеса-Рені», - додав він.


Президент також повідомив, що відвідає сьогодні Вилкове – українську Венецію, де також буде відкрита нова дорога. «Сьогодні ми відкриємо нову дорогу, яка зробить комфортнішим подорожі до Вілкового – це демонструватиме зростання величезного туристичного потенціалу», - сказав він.


Глава держави переконаний у правильності рішення Одеської ОДА щодо необхідності закінчення ремонту сорока чотирьох кілометрів маршруту Т-16-28 «Спаське-Вилкове» ще до початку літнього туристичного сезону.  Він додав, що із задоволенням відкриє і дорогу, і сезон.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?