Авторизация

Ви зробили величезне добросердечно, захищаючи Україну – Президент привітав молодят військовослужбовця та волонтерку

Під час робочої поїздки до Одеської області Президент Петро Порошенко привітав з одруженням молодят – військового Сергія Тімановського та волонтерку Ірину Стасюк. Пара зустрілася в зоні АТО: у липні 2015 року Сергій перебував на ротації в Донецькій області, де познайомився з Іриною, яка на той час була волонтеркою і активно допомагала його підрозділу.


Петро Порошенко подякував молодятам за те, що вони «зробили величезне добро для нашої держави», бо Сергій та Ірина виконували найскладніші завдання на Сході України, захищаючи нашу країну від ворога.


Військовослужбовець-«кіборг» Сергій Тімановський брав участь в бойових діях на Донбасі з 2014 року, в тому числі виконував завдання по охороні та обороні Донецького аеропорту. Нині він займається громадською діяльністю, бере активну участь у забезпеченні соціального захисту та інтересів ветеранів АТО. Проводить активну роботу по організації та проведенню заходів з національно-патріотичного виховання молоді міста. Очолює громадську організацію учасників АТО «Кордон».


Ви зробили величезне добросердечно, захищаючи Україну – Президент привітав молодят військовослужбовця та волонтерку


«На весілля приходять не з пустими руками. Ми вирішили зробити вам сюрприз і вручити сертифікат на отримання двокімнатної квартири», - сказав Петро Порошенко та побажав добробуту та щастя новій родині.


Глава держави також додав, що радий тому, що церемонія одруження відбувається у відреставрованому Палаці одружень.


Будинок, де нині розташований Палац одружень на вул. Рішельєвській, 4, збудовано у 1910 році. У 1920-х роках тут знаходилось Одеське відділення Російського торговельно-промислового банку. У повоєнний час – контори «Промбанку» та «Сільхозбанку». Лише у 60-тих роках будівля банку була пристосована під Палац одружень, на фасаді якого досі зберігаються зображення голів Меркурія (римський бог – покровитель торгівлі – ред.).


У 2010 році будівля-пам’ятка протиправно вибула з комунальної власності територіальної громади Одеси. Починаючи з 2011 року, тривали судові процеси щодо витребування Палацу одружень на користь територіальної громади міста. Врешті, 8 листопада 2016 року Вищим господарським судом України прийнято рішення щодо витребування з приватної власності на користь територіальної громади Одеси в особі міської ради нежитлових приміщень.


Була проведена реставрація будівлі Палацу одружень. Вартість робіт склала 8,35 млн грн.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?