Авторизация

Дякую за вашу тверду громадянську позицію і рішучу відсіч всім спробам дестабілізувати ситуацію в місті – Президент патріотам Одеси

Під час робочої поїздки до Одеської області Президент Петро Порошенко подякував одеситам за непохитну громадянську позицію на підтримку суверенітету і територіальної цілісності України.


«Мені здається, що ніде я не буваю так часто, як на Одещині. І кожного разу під час зустрічі з вами я отримую надзвичайно позитивні емоції від спілкування з людьми і в області, і в самому місті. Дякую вам, дорогі земляки, за надзвичайно теплий прийом», - звернувся Петро Порошенко до мешканців міста, які прийшли на урочистості з нагоди відкриття в Одесі Стамбульського парку. 


Дякую за вашу тверду громадянську позицію і рішучу відсіч всім спробам дестабілізувати ситуацію в місті – Президент патріотам Одеси


«Дякую одеситам за непохитний вибір на користь єдиної України, її соборності, територіальної цілісності. Особливі слова підтримки хотів би скласти українському патріотичному активу міста. Дякую за вашу тверду громадянську позицію, за здатність боротися і давати рішучу відсіч всім спробам  країни-агресора та її агентури дестабілізувати ситуацію в місті. Її  потугам поставити бодай під найменший сумнів приналежність краю до України, а його мешканців – до єдиної української  політичної нації, яку ми будуємо на засадах спільного громадянства», - підкреслив Президент.


Глава держави наголосив на необхідності зміцнювати таку єдність та глибоко поважати специфіку, неповторність і унікальне культурне різноманіття Одеси. 


Президент також поспілкувався з мешканцями Одеси.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?